זה אחד הסלטים שאני אישית הכי אוהבת. סלט בריא, קל להכנה, מלא ברזל, שתמיד עובד ותמיד שואלים אותי מה הכנסתי לתוכו... אז לכול הסטודנטים שלי שבטוח אכלו מתי שהוא את אחת הגרסאות של הטבולה הביתי של אבראכדברא. יש חשיבות גדולה לחיזוק הגוף הגשמי שלנו במינרלים בעיקר שאנחנו עושים עבודה רוחנית, לכן הסלט הזה פוגש את סדנאות התטא בדיוק במקום המדויק. ממש מהיר להכנה, אז יאללה תיהנו מכול הלב.

המצרכים

  • זר שלם של כוסברא קצוץ דק
  • זר שלם של פטרוזליה קצוץ דק
  • חצי זר נענע קצוץ דק
  • שתי שיני שום חתוכות לקוביות קטנטנות
  • מיץ מלימון בינוני
  • שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 150 גרם בטנים קלויים, קלופים ומרוסקים באופן בינוני

ההכנה

שמים בקערה את כול הירוקים. מוסיפים את שיני השום. מיץ לימון. בטנים. ופלפל שחור גרוס. מערבבים וטועמים ורק אז מוסיפים מלח בהתאם היות והבטנים מלוחים.

לידיעתכם ניתן להחליף את הבטנים בהמון הפתעות אחרות שעובדות נפלאה כמו;
  • חמוציות
  • או גרגרי רימון
  • או נבטוטים (נבטי חומוס, עדשים, קטניות)
  • או קוסקוס דק / עבה שבושל וצונן לפני שמכניסים לסלט.
  • או גריסי פנינה מבושלים במי מלח מצוננים לפני שמכניסים לסלט.
  • ועוד כיד הדימיון הטובה עליכם.


בתיאבון!