אה להציג בפניכם את הטחינה העולמית שאבא שלי מכין. כן אתם ממש עכשיו מקבלים את הסוד המשפחתי הגדול של הטחינה הכי טעימה שיש ועד שלא תנסו לא תדעו... אז אתם מוכנים? קדימה יוצאים לדרך קלה פשוטה ומהירת הכנה. 

  • טחינה גולמית משומשום מלא (יש לוודא כי המוצר שהנכם קונים אכן מכיל טחינה משומשום מלא)
  • מיץ סחוט משלושה לימונים טריים (ויכול להיות שיהיה צורך ביותר - מיד תדעו למה)
  • 1-2 כוסות מים מנרלים (תוצרת אירופה, יש להם מספיק מים שם... כך תוכלו גם לתרום לאיכות הסביבה בישראל)
  • 3-4 שיני שום ישראלי קצוצות דק דק אך לא מעוכות
  • צרור פטרוזליה קצוץ דק דק דק...

אופן ההכנה פשוט ביותר והנה הסוד הגדול >>> לוקחים קערה לתוכה שופכים את הטחינה הגולמית (לא חייבים את כול הקופסא - תלוי בכמות שתרצו להכין), מתחילים להוסיף רק מיץ לימון טרי ולערבב תוך כדי עד שתתקבל עיסה לבנה (!) ולאחר שמתקבלת עיסה לבנה ממשיכים ומוסיפים מים, מעט בכול פעם תוך כדי ערבוב עד לסמיכות הרצויה לכם. להוסיף את השום ואת הפטרוזליה ולטעום. לתקן במידת הצורך, אני אישית לא מוסיפה מלח אך מרגיש לכם נחוץ, בבקשה.

שיהיה בתאבון ועוד אספר לכם שאת הסוד הזה מותר לגלות.